HV Quintus lanceert eerste jeugdteam voor rolstoelhandbal

HV Quintus lanceert eerste jeugdteam voor rolstoelhandbal

Met trots kondigt HV Quintus de start van het allereerste jeugdteam voor rolstoelhandbal aan! Na een reeks succesvolle clinics en proeftrainingen hebben vier enthousiaste jonge spelers zich ingeschreven. Het team richt zich op jongeren van 10 t/m 15 jaar, waarbij je niet rolstoelafhankelijk hoeft te zijn om mee te doen. Iedereen die graag wil sporten en plezier wil maken, is van harte welkom!

De glimlach van de deelnemende kinderen is prachtig om te zien en geeft de trainers veel energie en motivatie om dit initiatief verder te verspreiden. Wij als het Nederlandse Handbal Verbond, zijn trots op dit initiatief! Hiermee willen wij graag ook andere verenigingen stimuleren om met (jeugd)rolstoelhandbal aan de slag te gaan. Ons doel is om uiteindelijk een jeugdrolstoelhandbalcompetitie op te zetten, zodat iedereen handbal kan ervaren, ongeacht fysieke beperkingen.

Doe mee!
Wil je ook deel uitmaken van dit fantastische initiatief? Iedereen tussen de 10 en 15 jaar is welkom om mee te doen aan de trainingen. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Danielle via rolstoel@quintushandbal.nl.

Ook een rolstoelteam starten?
Lees meer over rolstoelhandbal op onze website of mail naar informatie@handbal.nl, wij helpen je graag verder met de juiste ondersteuning!