Scoor tickets voor Nederland – Oekraïne

Scoor tickets voor Nederland – Oekraïne

De weg naar het EK2026 is begonnen voor de TeamNL Handbalheren en ze hebben jouw steun hard nodig! Op donderdagavond 7 november om 19.30 uur speelt het team een kwalificatiewedstrijd tegen Oekraïne in het Topsportcentrum Almere. Dit belooft een spannende avond te worden vol mooie acties, passie en snel dynamisch handbal. Onze heren waren er op de afgelopen drie EK’s bij, en hebben daarom hun zinnen erop gezet om wederom een plek op dit toptoernooi te bemachtigen.

Zorg dat je erbij bent en word onderdeel van de ‘Orange Army’ dat onze jongens naar het EK juicht. Koop nu je tickets voor 7 november!

Scoor tickets


EK kwalificatie
Het Europees Kampioenschap vindt plaats van 15 januari t/m 1 februari 2026. De speelsteden zijn Herning (Denemarken), Oslo (Noorwegen), Malmö en Kristianstad (Zweden). Er gaan 24 landen strijden om de Europese titel. Nederland was vanwege de goede positionering op de EHF Men’s National Teams ranking ingedeeld in pot 1. Daardoor ontlopen zij grootmachten als Spanje, Duitsland, Hongarije, Kroatië en IJsland.

Voor de EK kwalificatie zijn de TeamNL Handbalheren ingedeeld in groep 6 met Kosovo, Oekraïne en de Faroër Eilanden. Op zondag 10 november speelt de ploeg de tweede wedstrijd in de reeks om 17.15 uur uit in en tegen Kosovo. Meer informatie over de EK kwalificatie vind je op de website van de EHF.